Het zit er bijna op. - Reisverslag uit Andora, Italië van JORI Prins - WaarBenJij.nu Het zit er bijna op. - Reisverslag uit Andora, Italië van JORI Prins - WaarBenJij.nu

Het zit er bijna op.

Door: Johan en Rik Prins.

Blijf op de hoogte en volg JORI

27 Mei 2011 | Italië, Andora

Lieve Familie en Vrienden,

Het zit er bijna op, als ik dit schrijf hebben wij de vrijdag nog voor de boeg, maar die zal volledig gevuld worden met een bezoek aan de markt in Ventimiglia. Het is een van de grootste marken van Europa, en ik dacht “Laat ik mijn meiden op mijn verjaardag maar eens flink verwennen. Dus net als in 2009 gaan wij nu ook naar Ventimiglia. Deze markt is gelegen aan de boulevard, en bestrijkt bijna de gehele kustweg van deze plaats. Het leuke van deze markt is dat er grote verscheidenheid aan koopwaar is, wat hier word aangeprijst. Dus ben je in de buurt, dan is deze markt zeker een bezoek waard.
Ik schreef al eerder, het is warm heel warm hier. Alles wat je wilt ondernemen kost je ook 3x zoveel energie, dus hebben wij nu echt een weekje vakantie ingelast, met bezoekje aan strand en zwembad. Wel hebben wij de markt in Diano Marina bezocht op dinsdag, en dat was zeker een bezoekje waard. Super grote markt, waar je lekker in de schaduw kunt lopen. En s ‘middags nog heerlijk aan de boulevard gezeten, toppie stekkie hier !! Monaco is niet zo leuk horen wij hier van de Nederlanders, alles is afgezet en lang rond gereden voor parkeerplek, ze konden niet richting paleis rijden. Alleen hebben zij het casino in Monte Carlo kunnen bekijken, maar ook hier veel hekwerken. Dus niet aan te raden zodra er Formule 1 in Monaco is. Gelukkig is het geen must voor ons, want wij hebben het al gezien in 2009, waar wij nu enorm blij mee zijn.
Johan viert morgen zijn 57 ste verjaardag in de Bloemriviera, en wij willen hem natuurlijk hier even in de bloemetjes zetten. Wij gaan in ieder geval uit eten, ook voor Johan erg leuk. Kan hij even Kok af zijn. Want wat hebben wij heerlijk gegeten in Frankrijk en Italie. Johan wist iedere keer ons weer te verrassen, met de heerlijkste gerechten. Mama zal straks weer helemaal moeten afkicken.
Ook de planning voor de terugreis hebben wij gewijzigd. Wij waren van plan via Frankrijk mama de Midden Pyreneen te laten zien, en zouden in Montpellier en Auxerre overnachten. Maar ook in Frankrijk zijn zulke hoge temperaturen 27 tot 30 graden, en moesten wij 2000 km. in 3 dagen nog terugrijden. Dat wij nu toch hebben besloten om in 2 dagen via Italie en Oostenrijk (Lermoos) naar ons vertrouwde zimmerfrei adres te rijden. En daar wachten natuurlijk ook weer de heerlijke snitzels op ons. En als alles lekker meezit zijn wij dan zondagavond rond een uurtje of 9 weer thuis.
Veel liefs vanuit de Bloemenriviera, van Det, Rik en Johan.
Ma, Idalien en Bernadette, Fijn dat jullie weer thuis zijn. Horen graag de vakantieverhalen, en spreken gauw af.
Dikke zoen van Ma, Johan en Rik

• 27 Mei 2011 - 17:11

Pieter En Sylvia:

Beste mensen , Heel goede reis terug naar Nederkland, geniet morgen van de markt. Johan gefeliciteert met je verjaardag , een leuke dag toegewenst.
    Veel groeten Pieter en Sylvia.

• 27 Mei 2011 - 17:18

Det, Ma, Idalien:

We hopen dat het hartstikke leuk was op de markt en jullie zullen vast wel weer iets bijzonders hebben gekocht, dat kan haast niet anders. Johan een hele fijne verjaardag toegewenst en van harte gefeliciteerd en natuurlijk een hele goede terugreis toegewenst!

Lieve groetjes van ons

• 27 Mei 2011 - 18:49

Joke Roemer:

Happy birthday

• 28 Mei 2011 - 07:04

Corrie En Jan:

Allereerst van harte gefeliciteerd en wij hebben een glaasje op jullie drie gedronken.
    Wat een geweldig verslag iedere keer weer, we hebben genoten!
    Wensen jullie een heel goede reis terug en tot gauw.

Veel liefs, Corrie en Jan

• 29 Mei 2011 - 12:36

Marijke:

Allereerst nog de beste wensen voor Jo. Op naar de volgende verjaardag in goede gezondheid ook voor Rik en ma natuurlijk.

Wij hebben weer vreselijk genoten van alle verhalen. Wat een heerlijk weer hebben jullie gehad. Jammer van die rotsen op de weg en dat de diverse wegen in Frankrijk nog afgezet waren. Volgende keer beter.
    De jetset in Cannes had er opeens drie VIP'S bij. Jullie voor die rode loper.
    Kan me voorstellen dat het gewoon weer thuiskomen was in Andorra. Italie blijft mijn favoriet. Heerlijk die markten en de Cappucino. Ha ha dat ga ik dit jaar wel missen.

Jo, Rik en Ma ik hoop dat jullie een fijne thuisreis hebben gehad en ik spreek jullie vast van de week wel om het allemaal wat uitgebreider te horen. dikke kus van ons drie XXX

• 30 Mei 2011 - 21:07

Peggy:

Lieve JoMaRi,

Inmiddels zijn jullie gelukkig weer veilig thuis.

Wij hebben ontzettend genoten van jullie verhalen, vooral het strandverhaal van Johan. Toppertje.

Dikke kus xxxx
    Frans en Peggy