Back to the USA.
Door: Johan en Rik Prins
Blijf op de hoogte en volg JORI
27 Mei 2012 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vrijdag alweer onze laatste dag in Canada, die wij benutten om Niagara on the Lake te bezoeken. Onderweg springen wij geregeld de auto uit om nog vele attracties te bezoeken, White Waterwalk op de uitlopers van de Niagara Falls, waar Raften prachtig zou zijn geweest. Ook de Floral Clock met zijn Westminster klokkentoren en versierd met 20.000 perkplanten was zeker even een bezoekje waard. Na een half uurtje sturen, rijden wij het pittoreske stadje Niagara on the Lake binnen. De nostalgische winkeltjes, wapperende vlaggen en paardenkoetsjes, zien er heel gezellig uit. Het stadje wat dateert uit 1812 is dit jaar al 200 jaar oud. Erg leuk om hier toch even te hebben rond gelopen met elkaar.( Monique bedankt voor de goeie tip !!)
Vanavond genieten we voor de laatste keer van de Niagara Falls, dit keer verlicht in vele kleuren wat opnieuw een fantastisch schouwspel is. Wij raken niet uitgekeken en lopen van de Amerikaanse Falls naar de Canadese Falls, en maken enthousiast weer vele foto’s. Om klokslag 22.00 uur barst het vuurwerk los boven de Watervallen, wat een geweldige afsluiter van onze 4 dagen in Canada.
Weer in het hotel terug maken wij de restjes op, Wijn, Cola, Fanta, bananen, yoghurt, chips want er mag niets mee genomen worden aan etenswaren van Canada de USA in. Als ik ’s avonds in bed lig ben ik eigenlijk een beetje misselijk. De shake van bovengenoemde etenswaren is geen aanrader geweest.
Helaas moeten wij het mooie Canada alweer verlaten. HELLO USA HERE COME’S THE PRINSJES AGAIN !
’s Morgens bij de grens gaat het net als de heenweg erg soepel, en kunnen wij al snel doorrijden naar Wilke Barres, waar wij een motelletje regelen. Wij rijden nu langs de Fingerlakes, hele mooie route en de mannen besluiten even bij een wijnboerderij te stoppen. Johan en Joke hebben de grootste lol met wijnproeven, en hebben 2 lekkere wijnen uitgezocht. Omdat wij morgen weer door vliegen naar Las Vegas kunnen wij helaas niet meer mee nemen. Om klokslag 18.00 uur zitten wij in ons motel, en hebben Johan verrast met een Happy Birthday Serenade, en dikke verjaardag zoenen. Maar de grootste Surprise was een Memory Stick met de felicitaties van de familie uit Nederland. Dat is toch zo bijzonder, als je zo ver weg van huis je dierbare zo dichtbij hebt. Hartstikke lief !!
Iedereen Bedankt voor de lieve felicitaties op de site, ik voel me helemaal jarig nu !!!
Lieve groetjes van ons viertjes Joke, Anne, Rik en Johan
27 Mei 2012 - 14:19
Sebas, Anouk En Mo:
Lieve ome Johan, gefeliciteerd van ons en hele dikke kussen en knuffels. Hieper de piep Hoera. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
27 Mei 2012 - 14:39
Kim&ron:
Wat ziet het er allemaal weer fantastisch uit vooral de verlichte watervallen!!! Wat een geweldige ervaring. Goede vlucht en heel veel plezier in de stad van weinig slaap!!! Geniet. Dikke kus Kim&ron -
27 Mei 2012 - 16:16
Wico:
Hey jarige jo, gefeliciteerd en Rik en AnJo natuurlijk ook. Wat maken jullie weer een fantastiche reis, erg leuk om de verhalen te lezen. Hier gaat alles goed misschien van de week op de skype dan hoor je meer. Geniet nog lekker.
Kus WiCo -
27 Mei 2012 - 21:01
Walter En Saskia:
Gefeliciteerd! Leuk zo'n vuurwerk speciaal voor je verjaardag!!!!!! -
28 Mei 2012 - 02:09
Joke Roemer:
Heey gefeliciteerd zeg. Wat bijzonder een verjaardag in de states.Op naar Vegas nu wij waren er 6 weken geleden nog en vinden het daar heerlijk.Geniet er maar goed van. Groetjes
28 Mei 2012 - 09:28
Pieter En Sylvia:
Fantastish mooi die Niagara Falls, vooral s'avonds en dan nog dat vuurwerk en ook nog veel in het verschiet, heerlijk naar Las Vegas geniet ervan en Johan Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.